02. - 08. september 2024
Danseforestilling/konsert

EKKO - HYMNE TIL FJELLET

Ærlig Talt Produksjoner

Forestillingen EKKO - Hymne til fjellet, er en forestilling av Ærlig Talt Produksjoner. Denne urpremieren vises i samarbeid med Stormen Konserthus, Bodø2024, og Bodø Biennale.

Ærlig Talt Produksjoner består av kunstnerduoen Ellinor Staurbakk og Thea Melby, og til denne produksjonen har de med seg flere kunstnere. Forestillingen er en opplevelse der magien i naturen og levende kunst møtes. Inspirert av fjellene i Salten-området utforsker vi hvordan de små endringene i det geologiske kretsløpet kan skape store ringvirkninger. Fjellets mystikk og de visuelle strukturene som finnes i berg og stein skal kroppsliggjøres, og gjennom dette ønsker vi å trekke publikums oppmerksomhet ut til hver minste detalj i rommet.

I samarbeid med komponist Daniel Herskedal og designer Fredrik Tjærandsen skal levende musikk og dans bevege fjellandskapet. Stykket vil ha en lengde på ca. 60 min med fem dansere og to musikere på scenen.

Onsdag 4. september kl. 19:00
Lille sal, Stormen Konserthus
Gå til billettkjøp
Torsdag 5. september kl. 18:00
Lille sal, Stormen Konserthus
Gå til billettkjøp

Billettpriser
Bodø Biennale prøver for første gang en «Betal det du kan» løsning for å gjøre forestillingene mer tilgjengelige for flere, uavhengig av økonomisk situasjon. Her velger man selv mellom fem prisnivåer som passer ens egen økonomi, fra 75 kr – 395 kr. Gå til billettkjøp for å se de ulike prisnivåene. 

MEDVIRKENDE

Koreografer:
Ellinor Staurbakk og Thea Melby

Produsent:
Anita Bjørkli, Davvi - Senter for scenekunst

Dansere:
Ellinor Staurbakk, Synne Lundesgård, Oda Lindegård, Vito Vidovič og Thea Melby

Komponist:
Daniel Herskedal

Musikere:
Daniel Herskedal og Helge Norbakken

Sceongraf/Kostyme design:
Fredrik Tjærandsen

Ytre øye/mentor:
Marianne Kjærsund

Lyddesign:
David Solheim

Lysdesign:
Superlys

Forestillingen er co-produsert og støttet av: Bodø2024, Stormen Konserthus, Kulturådet, Davvi-Senter for scenekunst, Figurteatret i Nordland, Norges geologiske undersøkelse.

Bodø Biennale er støttet av Kulturrådet, Nordland Fylkeskommune og Samfunnsløftet, og er i år del av Europeisk kulturhovedstad Bodø 2024.