03.- 06. September 2020
EN
NO

Påmelding

Festivalåpning | Bodø Biennale 2020

Velg tidspunkt

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor, og ønsker å gi deg en trygg og god opplevelse. Ved hvert arrangement er det tillatt med maks 200 deltakere, og du som deltaker har tilgang på hånddesinfeksjon, eller mulighet for håndvask på programposter som har tilgang på toalettfasiliteter e.l. I tillegg legger vi tilrette for å overholde regelen om 1 meter avstand mellom deltakere/grupper.

Som ansvarlig arrangør må vi be om ditt navn, telefonnummer og epost ved billettbestilling, da vi tar smittevern på alvor og er pålagt å bidra overfor kommune ved ev. behov for smittesporing. Hvis du bestiller billetter til flere utover deg selv må du ha oversikt over hvem du kjøper billett til av samme årsak. En husstand kan sitte/stå sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen må overholdes. Hold deg hjemme hvis du er syk.

Som deltaker må du forøvrig utvise gode hygienerutiner: ikke hoste/nyse på andre, hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå), eller i albuekroken dersom du ikke har papirtørkle tilgjengelig. Som arrangør har vi ansvar for at alle overholder smittevernbestemmelser, og kan bortvise deltakere som bryter disse.

Er du smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjoner, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand, skal du IKKE møte på arrangementet, av hensyn til andre deltakere.