02. - 08. september 2024
EN
NO
 
ContaKids
Stormen bibliotek

Søndag 09.september

13:00-14:00
14:30-15:30

Hva er ContaKids?

ContaKids er et tilbud for foreldre og barn hvor vi fokuserer på bevegelse, fysisk kontakt og samspill mellom stor og liten. Stemningen i en ContaKids-klasse gir rom for lek og fysisk kontakt mellom foreldre og barn, i en avslappet atmosfære. Gjennom de ulike øvelsene utforsker vi ulike måter å bevege oss sammen på, og barna får styrket ferdigheter som balanse, gripeevne og styrket kjernemuskulatur. Foreldre vil få verktøy som kan hjelpe dem å ta vare på kroppen i den fysiske leken med barna. Her kreves ingen forkunnskaper, og alle jobber i eget tempo. Sett av en time med fysisk lek, og opplev en ny form for kommunikasjon mellom deg og ditt barn.

Kurset holdes av Mari Angell-Petersen Grønnesby. Mari er utdannet danser og pedagog, og arbeider for tiden ved Steinkjer Kulturskole med dans og bevegelse for barn og unge. I tillegg jobber hun freelance med diverse prosjekter. Hun gjennomførte ContaKids teacher training i 2017, i Maastricht, Nederland.

ContaKids er et forholdsvis nytt konsept som stadig blir mer populært rundt omkring i verden. ContaKids er initiert og utviklet av danser og pedagog i kontaktimprovisasjon, Itay Yatuv. Konseptet stammer nettopp fra kontaktimprovisasjon, og Yatuv har utviklet det gjennom fysisk lek med egne barn, med sin kompetanse i bunnen.

Workshop for barn fra 2-5 år i følge med voksen

Påmelding til info.baredans@gmail.com

Husk å merk mail med hvilket tidspunkt du ønsker å gå på og hvor mange dere er.

Arena:
LITTERATURSALEN, STORMEN BIBLIOTEK
Storgata 1A, Bodø
Tlf:  
75 55 61 00

www.stormen.no

DEL
Facebook logo med link til Bodø Biennales side på Facebook
OBS, denne siden tilhører 2018 festivalen som er avsluttet.