02. - 08. september 2024
EN
NO
arkitekturhatter
 
Arkitekturhatter | Workshop for kulturskoleelever

tirsdag 01. sept
onsdag 02. sept

16:30 - 19:30 

Se Kunst i Nord-Norge/Bodø Biennale har initiert et samarbeid med NODA Nordnorsk Design og Arkitektursenter og Bodø kulturskole om workshop for elever ved kulturskolen.

Arkitektur omgir oss i hverdagen, i byene og bygdene vi bor og ferdes i. Noen bygg er anonyme, mens andre skaper inntrykk vi sent vil glemme. De flotteste byggene er tegnet av anerkjente arkitekter, som muliggjør det umulige og skaper bygg og inntrykk som følger oss i lang tid. Men ferdige bygg vi kjenner godt, har en gang vært en tanke, en liten inspirasjon, en skisse, en tegning og en modell. Workshopen Arkitekturhatter utfordrer til å overføre bygg fra inni til utenpå hodet. Enten det er bilder av bygg som allerede eksisterer eller et bygg man selv ser for seg, skal arkitekturhattene inspirere og slippe kreativiteten løs, og er en mulighet til å utforske arkitektur i hatteform.

Om kurset
Veiledet av kursholder, får deltakerne bruke farget papir, bølgepapp, saks, stifter og lim til å lage en «arkitekturhatt». Resultatet blir unike og iøynefallende hatter som vises fram på åpningen av biennalen.

Hvem er kurset for:
Workshop for kulturskoleelever i Bodø

Kursholdere:
NODA Nordnorsk Design og Arkitektursenter
v/ Marc Ihle (arkitekt) og Michele R. Widerøe (leder i NODA)

Foto:
NODA