02. - 08. september 2024
EN
NO
 
FRA RESEARCH TIL DESIGN | FREDRIK TJÆRANDSEN
Storgata 34

fredag 04. sept
 

16:00 - 18:00 

Om utstillingen:
Kunst, design og arkitektur elevene på Bodin videregående stiller ut sine arbeider fra workshop med Fredrik Tjærandsen. Her presenteres elevenes kreative prosess der de har utforsket forskjellige fagområder som skulptur, installasjon, performance, materialkultur og mote. 

Om workshopen: 
Gjennom hele workshopen får du lære hvordan du skal tro på ideene og konseptene dine, og få selvtillit til å utvikle dem til noe spennende. Kurset vil introdusere deg for forskjellige måter å utvikle dine individuelle ideer og konsepter. Du vil jobbe med 3D- og 2D-øvelser som vil hjelpe deg med å informere designene dine for å skape unike motedesign og bilder.

Selv om inspirasjonene dine kan være så forskjellige og så abstrakte som du vil, må du huske at det viktigste og essensielle målet er å forstå hvordan du kan utvikle et produkt med å eksperimentere ved å utforske forskjellige fagområder innen dette prosjektet som skulptur, installasjon, performance, materialkultur, film osv. alt under rammen av mote/klær.

BIO
Fredrik Tjærandsen er kunstner og designer fra Bodø, Norge. Han bor og jobber i London. Han ble uteksaminert fra BA Fashion Womenswear, Central Saint Martins i 2019 og presenterte sin kolleksjon `Moments Of Clarity` der han vant L`Oréal Professionnel Young Talent Award. Han er vinner av Les Visionnaires-stipendiat og vant Nova Award 2019 for design.

På instagram har vi lagt ut en liten film hvor Fredrik sier litt om workshopen og utstillingen Fra Research Til Design med @fredriktjaerandsen 

Utstilling og presentasjon av resultat av workshop:
fredag 04. sept: 16:00 - 18:00

Sted: Storgata 34 

Pris: 
gratis inngang

Registrering:
Registrering av navn og kontaktinfo ved ankomst grunnet smittevern. Begrenset plass i lokalene. 

Workshop for elever ved Bodin videregående skole:
02.09.20 - 04.09.20

Workshopholder og kurator:
Fredrik Tjærandsen

Utstilling ved:
Klasse KDA2 og KDA3 på Bodin vgs.

Foto:
Arcin Sagdic

Støttet av:
DKS Nordland, Kulturfondet og Bodø kommune

I samarbeid med: 
Bodin videregående skole