02. - 08. september 2024
EN
NO
JEG, I BODØ | WORKSHOP FOR BARN & VOKSNE | LILLI KANCK
Bodø kunstforening

lørdag 05. sept
søndag 06. sept

10:30 - 12:00

LILLI KANCK (f. 1964, Bodø) har vært trettitre mil fra Nordpolen. Hun har dykket med hai. Hun har vært på trehundre meters dyp i en miniubåt. Hun har også deltatt flere ganger på Nordnorsken turnéutstilling.

For femtiseks år siden ble Lilli født i Bodø. Hun elsker byen. Iallfall naturen som er rundt. Med fotoapparatet dokumenterer hun alt som tenkes kan, på sin vei. Noe som resulterer i serier med motiver som går i årevis før det kan bli en utstilling.

Fotografiene kan også gli inn i andre ting hun jobber med: scenografi, illustrasjon, grafisk design og maleri. Hun jobber i et vidt kreativt felt som gjør at hennes måte å jobbe på som veileder innen visuell kunst blir vidtfavnende. Hun underviser i alt fra kulturskole til fengsel. Hun er veileder for mennesker som faller utenfor det ordinære skolesystemet og for folk som sliter psykisk eller som har rusproblemer. Lilli har gjennomført utallige kurs og kreative verksteder innen foto, maleri, tegning og naturkunst (land art). Kunsten er med i alle sammenhenger for alle slags mennesker i alle aldre.

Workshopen tar utgangspunkt i workshop-lederens varierte bakgrunn. Her er ingenting helt bestemt på forhånd. Kom som du er, uansett bakgrunn og ferdighet. Alle er velkommen til dette verkstedet. Blir du inspirert av Biennale-utstillingen i kunstforeningen er det fint. Vi skal jobbe med forskjellige teknikker og materialer. Kom og la deg utfordre!

Alder:
fra 8 år og oppover (inklusiv voksne)

Pris:
Gratis

Påmelding: 
Arrangementet krever påmelding grunnet smittevernregler. Begrenset antall.

Foto:
Lilli Kanck. Foto er kun for illustrasjonsformål.