01.- 04. September 2022
EN
NO
 
This too shall pass | Ingeborg Annie Lindahl

lørdag 3. – søndag 4. september

På treningsstudio Rapida Balanse forvandler kunstner Ingeborg Annie Lindahl gruppesalen med sin kunstinstallasjon «This too shall pass». Her inviterer Bodø Biennale til treningstimer hvor publikum kan sette spor av egne bevegelser i kunsten.

Mer info kommer

 

BIO
INGEBORG ANNIE LINDAHL (f. 1981) var blant de første studentene ved Kunstakademiet i Tromsø, og har en master fra Kunsthøgskolen i Bergen. Lindahl utvikler stedsspesifikke installasjoner i forskjellige medier, og jobber ofte med storstilt kritt-tegninger og installasjoner. I hennes arbeid blir ekskursjoner og personlig erfaring til midlertidige kritt-tegninger og installasjoner i stor skala. Kritt assosierer seg med geologi, biologi og epistemologi. Den er samtidig permanent og varig, skjør og avtagende, og manifesterer endringer i hvordan kunnskap dukker opp og den konstante transformasjonen av naturen, ofte påvirket av mennesker.

Lindahls arbeid er på mange måter performancebasert, hvor hun skildrer landskapet på en romantisk og dramatisk måte. Hennes materiale underbygger en manifestasjon av endring, både i hvordan kunnskap blir til og hvordan naturen er i konstant endring. Lindahl er interessert i ekko -landskapet i menneskelig tankesfære, og utforsker kultur og verdi i vår tid i forhold til naturen.

Lindahl har gjort en rekke utstillinger og utsmykkinger i inn- og utland. Lindahl er blant annet aktuell med separatutstilling ved Kunstbanken ved Hedmark kunstsenter og nytt verk til Nasjonalgalleriets åpningsutstilling i 2022. Lindahl bor og virker i Harstad.

Dato:
lørdag 3. – søndag 4. september

Tid:
Kommer

Sted
Rapida Balanse (gruppesal Storm), Sjøgata 6, 8006 Bodø

Alder:
Alle

Pris:
Gratis

Kuratorteam:
Hilde Methi (freelance kurator) & Elise Cosme Hoedemakers (kurator/produsent SE KUNST)

Produksjon:
Bodø Biennale

I samarbeid med:
Rapida Balanse

Foto:
Ingeborg Annie Lindahl